Представителство на PeugeotПредставянето на марката Peugeot в Севлиевскивски регион започва през лятото на 2005 година. Подписан е договор за официално представителство на София Франс Ауто за региона, което включва дистрибуция на резервни части и извършване на сервизна дейност (гаранционно и извънгаранционно обслужване).

Следват години на активно сътрудничество и развитие на търговското представителство с продажба на нови автомобили, гаранционен сервиз и оригинални резервни части. Развитието на пазара в града и региона предопредели инвеститорските намерения на фирма Дисиком ООД за проектиране и изграждане на материална база, отговаряща на всички изисквания на марката Peugeot. През 2013 година е одобрен проект за строеж на сграда, отговаряща на концепцията Blue Box.

Представителството е разположено в началото на град Севлиево на главен път Севлиево – Габрово, свързващ централна северна България с южна България чрез прохода Шипка.

Комплексът е разположен на терен 7 100 кв.м с разгъната застроена площ на сградата 2500 кв.м. и извършва продажби на нови автомобили Peugeot, и оказионни автомобили. В представителният шоурум има възможност за експониране на  до 10 нови автомобила, както и на мотопеди и велосипеди

Работно време:

понеделник - петък: 8:00 - 17:00
събота: 9:00 - 12:30
неделя: почивен ден

ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ПЕЖО:

Телефон: +359 675 32003
Тихомир Василев: +359 885 161719
Радостин Пандурски: +359 889 947445
e-mail: peugeot@drago.bg

Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot Представителство на Peugeot